i need your love…

7 Nov

Bonjour! Óh, oké, kb. ennyi a francia tudásom. Cink vagy nem cink. Na jó nem, már elég sok F1-es meg autós dolgot is vágok, de avval nem köszönhetek be, hogy “cheval-vapeur” (ami amúgy lóerőt jelent).

Na nézzük, mi történt velem és szánalmas életemmel: új oktató. A legjobb. Nála kellett volna kezdenem. NÁLA. De baszhatom. Lassan, de biztosan megszerzem a jogsit, érzem. Új autó, a Toyota Auris, amit első alkalommal űrautónak neveztem, most már kedvelem. De nem fogok ilyet venni. Nekem Opel Corsa kell *-* Vagy Suzuki Swift. De a régi, a nagyon régi. Nem a gömbölyded.

Utána. Svéd cserediákjaink vannak. 4 fiú, 1 lány. Persze, hogy a fiúkkal ment a spanolás, a lány úgy elvolt magával. Amúgy gyökérek a tanárjaink, már elnézést: főzetni úgy velük marhapörköltet, hogy még életükben nem is hallottak róla, Nobel-díjas ötlet. De tényleg, a minimum az lenne. na meg, hogy a 16 fős csoportból kettő, ismétlem kettő fő (Borisz és jómagam) beszélt velük, hát bazdmeg. English knowledge for the win.Miután megfőztük nekik a pörit, megdicsérték. Szerintem fingjuk nem volt, hogy jó-e vagy sem, de muszáj volt mondani valamit. Szóval: tak! (Ennyit tanított meg nekem Alex).

Akkor… szóval nekem semmi szerelmi életem nincs, nem volt, nem is lesz (vagyis én úgy gondolom), de hogy én mindig kifogok valakit, valamit, az hihetetlen. Egyszerre utálom és szeretem (jó, ez erős de kedvelem), ütném, és akarnám. Ambivalens érzelmek a köbön. Szörnyű érzés. Ő flörtöl, de nem lép, én nem lépek, mert nem merek. Egy helyben topogás az egész. És ez kikészít. Nem akarok hisztis csaj lenni, de ez fel fog őrölni. Aztán jön egy kattanás, amikor már nem fog érdekel, de hogy ez mikor jön el, azt nem tudom. Remélem, minél hamarabb.

Holnap megyek az Auchan-ba és leadom a jelentkezési lapom. Ha lesz állásom, semmi nem állíthat meg, hogy beköltözzek Mónihoz 🙂 Szóval mindenki drukkoljon, hogy összejöjjön 😉

Most csak ennyivel tudok szolgálni, kellett a kis rinyáláshoz. Legyetek jók 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: